VAN / ERCİŞ - Şehit Ramazan Keserci Ortaokulu

Şehit Ramazan Keserci Ortaokulu

Adres
SAHİL KENT MAH. SAHİL YOLU CAD. ŞEHİT RAMAZAN KESERCİ İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 16 ERCİŞ / VAN
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen,bilgi çağına uyumlu,bilgi üretebilen.bilgi teknolojini kullanabilen, bilimsel düşünmeye önem vererek yorumlayabilen, Demokrasi bilincine sahip düşüncelerinde özgür,sorumluluk alabilen nitelikli insanlar yetiştirmektir
Misyon
Erciş Şehit Ramazan Keserci ortaokulu Ortaokulu olarak, Milli eğitim temel kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, İnsani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, Ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, Milli ve evrensel değerleri tanıyan, Benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, Kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, Görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
08:20 BAŞLAMA 14:20 BİTTİŞ
Ulaşım
Okulumuz İlçe merkezindedir. Sahilkent Mah(Aşagı Toki´den) yürüme mesafesindedir
SAHİLKENT MH.SAHİLYOLU CD. NO:16 ERCİŞ-VAN
Erciş Şehir merkezinde olan okulumuz Van Merkeze 100 km uzaklıkta
Diğer Hususlar
Okulumuz fatih projesi kapsamında olup 2015 yılında akıllı tathta kurulumu tamamlanmıştır. Okulumuzda BT labarutuvarı mevcuttur.